• destacat29-5e8a1136143e5.jpg

  Vols comprar els nostres vins?

  A la botiga trobaràs un munt de propostes per a gaudir dels vins i productes de La Vinyeta i Vins de Pedra. No et perdis les promocions especials i els packs temàtics. Sigues el primer en tastar les noves creacions i anyades. Directament del celler a casa teva! 

 • destacat31-5f85d1152dadf.jpg

  Tastos amb el nostre sommelier

  Vine a gaudir dels tastos singulars de la mà d'en Josep Miquel, el nostre sommelier. Gaudeix d'una bona estona amb explicacions amenes i divertides sobre vins, varietats i denominacions d'origen de la nostra geografia i més enllà. Aprèn a tastar i a identificar les aromes i sensacions que s'amaguen dins l'ampolla.

 • destacat16-5978ee9a1b35c.jpg

  Pícnic entre viñas en La Vinyeta

  Capazos en mano y hacia la viña! solo hace falta encontrar un buen rincón, donde la vista sea memorable y donde la brisa nos acaricie.

Actualidad

 • Recuperem la transhumància a l'Empodà

  En acabar la verema les fulles esgrogueïen i tot es preparava per hivernar. Era llavors quan els ramats baixaven de les muntanyes per entrar a les vinyes de l'Empordà. Ja no hi havia perill que mengessin els brots  Les pluges i les temperatures suaus de tardor garantien una bona pastura. Aquesta pràctica ancestral era beneficiosa per a mantenir tot un ecosistema. Quan la vinya brotava les ovelles emprenien un nou viatge. De La Vinyeta al Cap de Creus, el nostre pastor s'ha proposat recuperar la transhumància a l'Empordà!

  actualitat30-5e8a14cb9a8af.jpg
 • Mejor bodega de Cataluña 2018

  La Vinyeta ha sido escogida como Mejor Bodega 2018 por la Asociación Catalana de Sommeliers. Esta entidad acoge unos 600 sommeliers y empresas adheridas del territorio catalan y tiene la vocación de aglutinar el sector y promover la figura del sommelier. El reconocimiento ha sido otrogado por votación de sus miembros entre cuatro bodegas catalanas que han destacado por su excelencia este año. Durante la Noche del Sommelier también se ha entregado el premio a Ferran Vila como el Mejor Sommelier de Catalunya 2018.

  actualitat28-5b509e64d87e9.jpg
 • Col·laborem amb la Fundació Mona

  Hem creat dos nous vins, anomenats els Monos* de La Vinyeta, per col·laborar amb la Fundació Mona en la conservació dels primats. Aquesta entitat es dedica a la custòdia i recuperació d’animals, fonamentalment ximpanzés i macacos. Es tracta de dos vins monovarietals de varietats recuperades a l’Empordà, el monestrell i la malvasia. Els dos vins s’il·lustren amb animals de la Fundació que a més donen el nom a l’anyada. Dues produccions petites però amb molta ànima. 

  actualitat29-5b50a3be96454.jpg
 • La Vinyeta, Premi Nacional d'Enoturisme

  El nostre celler ha estat escollit com a millor celler de Catalunya 2017. El jurat especialitzat en enoturisme ha destacat el compromís amb el territori i la rica i variada oferta de propostes enoturístiques. També ha conclòs que La Vinyeta és "un exemple de com un celler petit pot arribar a excel·lir en el panorama català". Aquest reconeixement ens anima a seguir endavant en el camí endegat el 2006.

  actualitat27-5981d81b6c7d5.jpg
 • Bona nit, malparits!

  Aquest és el crit de guerra de Sopa de Cabra i que dóna nom a aquest vi que homenatge els 30 anys de la banda. Són tres dècades d'entrega als escenaris que donen solera a un grup que no ha perdut l'empenta i ha sabut captivar les noves generacions. El Bona nit malparits! és un vi que té la serenitat que li atorgen els dotze mesos d'envelliment en bótes de roure. És un vi profund, meditat i harmoniós com els discos de Sopa de Cabra.

  actualitat25-579c6538d63a3.png
 • ‘Gold Medals’ a Grenaches du Monde

  En l’edició anterior un dels Microvins* —Garnatxa Roja Torrats— es va endur la Medalla d’Or al concurs internacional Garnatxes del Món. Aquest any la sorpresa ha sigut per a les mimades de La Vinyeta: una per a la més dolça, la garnatxa Sols*, i una per a la més seca, el nostre vi generós Sereno*. Ambues s’han guanat una ‘Gold Medal’. Mentrestant, al celler, s’està covant un Microvi de garnatxa negra...

  actualitat23-56bda39a3477a.jpg
 • Abelles entre oliveres i pins

  Les abelles fan una gran feina i un gran producte. Conscients de l’important tasca que realitzen en el nostre ecosistema, a La Vinyeta hem començat a allotjar ruscos entre oliveres i pins. D’aquesta manera contribuim en la pol·linitació, afavorim un entorn més sà i, a més, ens podem llepar els dits

  actualitat24-56bdc2a5d2039.jpg
 • Un futur esperançador per a la Terrerola

  A les vinyes ecològiques de nova plantació de La Vinyeta s'hi ha sabut adaptar una població de Terreroles, una espècie en greu perill d'extinció a Catalunya. El 28% de la població total a les comarques gironines s'ha trobat entre les nostres vinyes. Aquest fet inèdit s'ha descobert gràcies a l'acord de custodia agrària amb Iaeden. Més informació

  actualitat18-54dbc47d64ee9.jpg