activitat102-6050ab2a2939c.jpg
activitat102-6050a85f16417.jpg

Ukelele en família

Gaudeix d’una activitat familiar única en un marc incomparable. Farem una visita a les vinyes, gaudirem del taller d’ukelele amb el músic i formador Salva Rey i un concert entre vinyes per acabar amb un tastet de vins i productes del celler. Tot plegat es desenvoluparà en un ambient distès i segur on les famílies podran interactuar amb els petits a través de l’instrument. Les famílies que no disposin d’ukelele podran llogar-lo. Al final es podrà adquirir l’instrument deduint els 5€ del lloguer i amb un descompte especial gentilesa de la casa d’ukeleles Kunde.

Salva Rey, el rei de l’ukelele
A més de la seva activitat com a compositor, arranjador i cantant a The Pinker Tones, Salva ha desenvolupat una activitat paral·lela durant els darrers anys, ensenyant música a través de l’ukelele, una de les seves obsessions instrumentals. Recentment ha publicat el manual "Ukelelala; aprende a tocar el ukelele en familia". Ensenya ukelele a nens, adults i músics de forma regular. El 2015 va ser nomenat cap de projecte del projecte SÓNAR PLANTA per al Festival Sónar de Barcelona. Actualment treballa en diferents projectes literaris que es donaran a conèixer aviat.

Kunde, els fabricants enrotllats
Kunde Brand és una marca de ukeleles i una comunitat d’artistes de Barcelona implicats amb la música, l’educació i la llibertat de viure la nostra pròpia aventura. El seu propòsit és millorar la intel·ligència musical, emocional i social de les persones mitjançant l’ukelele i la Comunitat Kunde. Segons afirmen, ‘No importa si mai has tocat un instrument, tot el món pot aprendre a tocar l’ukelele’.

Al capdavant

Josep i Marta
i els vins de La Vinyeta

A l'escenari

Salva Rey
www.salvarey.com

A les cordes

Fabricants d'ukeleles 
Kunde
www.kundebrand.com

Lloguer

Pots llogar el teu Ukelele 
si no en tens!

Data

Divendres 2 d'abril
A les 11 h

Lloc

Entre vinyes
La Vinyeta

Preu
  • 25.00 € Adults
  • 15.00 € Nens/es
  • Gratuït Menors 3 anys
  • 5.00 € Lloguer Ukelele
  • activitat102-6050ab53d6193.jpg
  • activitat102-6050ab5dec142.jpg
  • activitat102-6050ab6b7dd36.jpg