activitat33-5581d3a433691.jpg
activitat33-5581d3d1cbb66.jpg

Sopar Poemestiu

Els paisatges de l’Empordà són font d’inspiració per a poetes, músics i escriptors. Obrirem la vetllada, copa de benvinguda en mà, gaudint de la posta de sol amanida amb les cançons del grup Satan Valolla, i Jordi López i Sònia Serrabao ens enamoraran amb un recital de poesia dins el festival Poemestiu. Soparem a la fresca, i en acabat culminarem la vetllada amb una visita nocturna entre vinyes.

Jordi López
Poeta i novel·lista barceloní. Va ser president de l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana (Ajelc). Va fundar, dirigir i editar la revista cultural F’ART a Manresa. Col·laborava en l’organització del Tocats de Lletra, cicle de promoció de la lectura a Manresa, des del 2008. Ha guanyat diversos premis en l’apartat de relats breus. El 2009 va escriure i dirigir l’obra teatral Els set pilars de la terra. Ha participat en numerosos recitals col·lectius per Catalunya i el País Valencià. En solitari, juntament amb el músic Joan Mas, porta un espectacle poètic-eròtic-musical titulat Vull la teva cloïssa. En el 2011, com a responsable del programa de ràdio La cara oculta de la lluna de Ràdio Trinitat Vella, va rebre el XVI Premi Civisme als Mitjans de Comunicació en l’apartat ràdio. Busca un editor per al seu poemari Dies de ressaca sense ulleres de sol.


Sònia Serrabao 
És poeta i filòloga, de Palamós. Ha col·laborat i participat en diferents projectes i festivals, tant a Catalunya com a Cuba, entre els quals es poden destacar: el Ciclo de Trobadores cubanos al Centre Cultural Collblanc-La Torrassa (L’Hospitalet de Llobregat); “La música de Fusió. La música cubana i les seves fusions” a la Biblioteca Vapor Badia (Sabadell); “Cuentos y estampas cubanas” al Festival Les Trenta Nits que se celebra anualment a Sabadell o “L’havanera i els seus clàssics” a l’auditori de Caja Madrid a Barcelona. A Cuba va ser convidada en concerts varis per a interpretar temes de música brasilera en llocs tant emblemàtics com El Patio de la Baldovina (a càrrec de la revista cultural La Jiribilla), el Pavellón Cuba o la Casa del Libro de l’Havana. 

Satan Valolla
Grup de folk, pop-rock 
Satan Valolla és una agrupació musical de Barcelona, fundat l'any 2016. Actualment, comptan amb set membres: Joan Roset (Bateria), Martí Ribas (Baix elèctric), Alba Morella (saxo), Núria Lluna Giralt (Flauta Travessera), Laura Aresté (Veu), Pau Peralta (Guitarra i Ukelele) i Sergi Martínez (Veu i Guitarra). Tenen un ampli repertori de temes propis amb música i lletra pròpies, aposten per l'ús de la llengua catalana per composar la majoria de lletres i les seves temàtiques parlen de problemàtiques d'interès social: feminisme, racisme o societat de consum.

  • Activitat no disponible
Al capdavant

Josep i Marta
i els vins de La Vinyeta

Poesia

Jordi López i Sònia Serrabao

Música

Satan Valolla

Data

Dissabte 14 de juliol
A les 20 h

Consultes

visita@lavinyeta.es

Lloc

Al celler

Preu
  • 37.50 € Adult
  • 19.00 € menors de 12 anys
  • Gratuït menors de 3 anys
  • activitat33-5581d401d7dc4.jpg
  • activitat33-5b0e7ae876134.jpg
  • activitat33-5581d423d7ae0.jpg