Heus aquí una
vegada els Heus*
Vi amb principis

Heus blanc, rosat i negre són els vins més joves de La Vinyeta. Amb un llenguatge fresc i desenfadat representen l’inici, el començament. Fruit de petites vinyes al cor de la DO Empordà i de notes alegres i afruitades, els Heus recullen l’essència d’un esperit jove i respectuós amb el medi ambient que ens ha pernés a La Vinyeta entrar dins el Sistema de Producció Integrada. Aquest és l’inici d’una llarga historia per mantenir un projecte sostenible.

Producció integrada - Catalunya

Heus* Blanc
Jardí de fruites
blanques

Un sensacional vi blanc de La Vinyeta, de varietats tradicionals de l’Empordà —Garnatxa blanca, Xareŀlo, Macabeu i Moscat—, l’Heus blanc és lleuger i fresc i destaca per l’elevada intensitat d’aromes i una llarga persistència. Exceŀlent combinació amb formatges de cabra i productes del mar. «Amb unes garotes arran de mar…».

Heus* Blanc

Fitxa tècnica

Catàleg

Heus* Rosat
Llaminadura
de fruits del bosc

L’Heus rosat és un dels vins més estimats pel celler La Vinyeta, ja que està elaborat amb quatre varietats —Garnatxa negra, Carinyena, Merlot i Syrah— cosa gens habitual en aquests vins. L’elaboració d’aquest cupatge persegueix la riquesa aromàtica d’aquest vi rosat: mores, gerds, maduixes… Bona combinació amb plats lleugers però també amb embotits.

Heus* Rosat

Fitxa tècnica

Catàleg

Heus* Negre
Fruits vermells
persistents

Elaborat amb Garnatxa negra, Syrah i Carinyena. l’Heus negre és un interessant vi de La Vinyeta. D’elevada intensitat aromàtica, transmet sensacions de fruita madura junt amb notes especiades i anissades. La notable persistència en boca i una bona carnositat, sorprenen atesa la seva joventud. Molt adient per pendre’l a copes i acompanyant primers plats. «Bon amic d’aperitius en un ambient distès»

Heus* Negre

Fitxa tècnica

Catàleg

HeusSS*
Sense Sulfits
A pèl

Aquest és un vi natural, honest i directe gràcies a una mínima intervenció en la seva elaboració. El raïm ha estat seleccionat acuradament en el camp i posteriorment al celler. L’absència de sulfits afegits li dóna un caràcter desvergonyit posant de manifest totes les seves virtuts i singularitats. Color cirera amb tonalitats violàcies. D’elevada intensitat aromàtica amb predomini de fruites del bosc fresques combinades amb notes especiades. Entrada en boca voluptuosa, tanins ben integrats amb un postgust càlid i agradable.

Heus* Sense Sulfits

Fitxa tècnica

Catàleg