Nit sota les estrelles

Amb una copa de benvinguda entre mans obrirem la vetllada. Farem un passeig entre vinyes i oliveres. Tot seguit gaudirem de l'entrega dels premis Poemestiu, el festival de poesia de l'Empordà amb un recital de les peces guanaydores i d'una actuació musical del cantautor Jordi Montañez que ens presentarà el seu àlbum "El vent, la neu, la boira", on canta poemes d'en Josep Vallverdú. Lliurarem els Premis Poemestiu i finalment soparem relaxadament envoltats de vinyes i gaudirem de la posta de sol. En el sopar trobarem un munt de plats d'estiu amb productes de La Vinyeta i dels nostres pares carnissers. Culminarem la jornada amb una sessió d’astronomia a càrrec de Francesc Pruneda del col·lectiu Astronomia des de l’Empordà.

Estrelles i planetes

En Francesc Pruneda, del col·lectiu Astronomia des de l’Empordà d'una forma amena ens guiarà i ensenyarà com identificar els diferents elements i ens explicarà d'una forma ben didàctica curiositats sobre el nostre sistema solar. Comptarem d’un telescopi professional. Si la nit és clara podrem observar alguns dels planetes.

www.astroemporda.net

Festival Poemestiu

El Poemestiu és el festival de poesia de l'Empordà. Nascut el 2011 omple de poesia diverses poblacions de la comarca els mesos de juliol i agost. El festival finalitza tots els anys amb l'entrega de premis en el transcurs de la Nit sota les Estrelles.

www.poemestiu.com

 

La presentació d'astronomia i la poesia són en català i no poden adaptar-se a altres idiomes.

Al capdavant

Josep i Marta

Vins La Vinyeta

 

Data

Divendres 2 d'agost

 

Hora

19:30h

 

Lloc

Celler La Vinyeta

 

Astronomia

Francesc Pruneda

 

Consultes

visita@lavinyeta.es

 

Preu

45.50 € adults

25,50 € menors de 18 anys

17,50 € menors de 12 anys

Gratuït per a menors de 3 anys