Nit sota les estrelles

Amb una copa de benvinguda entre mans obrirem la vetllada. Farem un passeig entre vinyes i oliveres. Tot seguit gaudirem de l'entrega dels premis Poemestiu, el festival de poesia de l'Empordà. Soparem relaxadament envoltats de vinyes i gaudirem de la posta de sol. En el sopar trobarem un munt de plats d'estiu amb productes de La Vinyeta i dels nostres pares carnissers. Culminarem la jornada amb una sessió d’astronomia a càrrec de Francesc Pruneda del col·lectiu Astronomia des de l’Empordà.

Estrelles i planetes

En Francesc Pruneda, del col·lectiu Astronomia des de l’Empordà d'una forma amena ens guiarà i ensenyarà com identificar els diferents elements i ens explicarà d'una forma ben didàctica curiositats sobre el nostre sistema solar. Comptarem d’un telescopi professional. Si la nit és clara podrem observar alguns dels planetes.

www.astroemporda.net

Festival Poemestiu

El Poemestiu és el festival de poesia de l'Empordà. Nascut el 2011 omple de poesia diverses poblacions de la comarca els mesos de juliol i agost. El festival finalitza tots els anys amb l'entrega de premis en el transcurs de la Nit sota les Estrelles.

www.poemestiu.com

Al capdavant

Josep i Marta

Vins La Vinyeta


Data

Divendres 5 d'agost


Hora

19:30h


Lloc

Celler La Vinyeta


Astronomia

Francesc Pruneda


Consultes

visita@lavinyeta.es


Preu

37.50 € adults

25,00 € menors de 18 anys

17,50 € menors de 12 anys

Gratuït per a menors de 3 anys