Viu l’experiència de visitar un celler de l’Empordà autèntic. Et veuràs inmers en un paisatge únic de vinyes i oliveres.
Comença el dia amb un bon esmorzar de pagès en un ambient proper i distès, que acabarà amb una visita i tast de vins de La Vinyeta.
Cabassos en mà i cap a la vinya! Només cal trobar un bon indret. Llençols, un parell de copes de vi i un bon assortit dߴembotits i formatges per dinar.
Wine tour and tasting in a reduced English spoken group. It can be complemented by a picnic lunch.
Dissabte 27 de juliol
Gaudirem d'un passeig per les vinyes amb espectacle de música i poesia i, opcionalment, d’un sopar sota les estrelles amb productes i vins de La Vinyeta.
Divendres 2 d’agost
Una de les vetllades més boniques de l'any. Farem un passeig per les vinyes, l'entrega dels premis Poemestiu, un sopar sota les estrelles i acabarem amb astronomia i telescopis.
Dissabte 3 d'agost
Farem una copa de vi de benvinguda, poarem una miqueta Rock’n Roll a les nostres vinyes per continuar amb un sopar d’estiu i una visita al celler de nit.
Divendres 9 d’agost
Actuació musical amb en Carles Bech i Liza Wuyts amb passeig, copa i snack, sopar d'estiu sota les estrelles amb productes de casa.
Dissabte 10 d’agost
Farem una nit amb molta ànima amb el cuiner Alex Andrés i l'equip d'AMPANS, els nostres vins i la bona música de en Clau de Jazz.
Dissabte 15 d'agost
Us proposem una experiència única de benestar personal amb activitat de mindfulness, tast de vi conscient i un sopar pícnic posterior amb la posta de sol entre vinyes.
Divendres 16 d'agost. Gaudirem d'un passeig per les vinyes, copa de vi i snack, seguirem amb el concert amb Madamme Mustash, tot seguit soparem amb productes i vins de La Vinyeta per acabar amb una visita del celler de nit.
Dissabte 17 d’agost.
Repertori de versions acústiques atemporals de diversos estil amb sopar sota les estrelles i passeig per les vinyes de nit
Diumenge 18 d’agost
Navegarem amb un veler centenari, tastarem vins i formatges de La Vinyeta amb gambes de Palamós i banyet inclòs!
Divendres 23 d'agost
Gaudirem d'un passeig per les vinyes amb un concert de Buena Onda amb cançons de sempre i, opcionalment, d'un sopar sota les estrelles amb productes i vins de La Vinyeta.
Divendres 24 d'agost.
Amb una copa de vi a les mans gaudirem de l'espectacle 'El Rey de l'Ukelele' amb Salva Rey, un sopar entre vinyes i acabarem amb un passeig per les vinyes il·luminades per la llum de la lluna.