Cabassos en mà i cap a la vinya! Només cal trobar un bon indret. Llençols, un parell de copes de vi i un bon assortit dߴembotits i formatges per dinar.
Comença el dia amb un bon esmorzar de pagès en un ambient proper i distès, que acabarà amb una visita i tast de vins de La Vinyeta.
Viu l’experiència de visitar un celler de l’Empordà autèntic. Et veuràs inmers en un paisatge únic de vinyes i oliveres.
Wine tour and tasting in a reduced English spoken group. It can be complemented by a picnic lunch.
Dissabte 14 de juliol
Us proposem una experiència de benestar sensorial profunda per gaudir de la natura, d'un tast de vi conscient i un bon esmorzar entre les vinyes i oliveres.
Dissabte 22 de juny
Vine a gaudir dels tastos espectaculars de la mà d'en Josep Miquel, el nostre sommelier, en aquest cas, un tast de descoberta de les noves tendències i corrents del món del vi
Dissabte 13 de juliol
Passeig per les vinyes, actuació musical amb Jazztast i, opcionalment, sopar d'estiu sota les estrelles amb productes i vins de La Vinyeta.
Dissabte 27 de juliol
Gaudirem d'un passeig per les vinyes amb espectacle de música i poesia i, opcionalment, d’un sopar sota les estrelles amb productes i vins de La Vinyeta.
Divendres 2 d’agost
Una de les vetllades més boniques de l'any. Farem un passeig per les vinyes, l'entrega dels premis Poemestiu, un sopar sota les estrelles i acabarem amb astronomia i telescopis.
Dissabte 3 d'agost
Farem una copa de vi de benvinguda, poarem una miqueta Rock’n Roll a les nostres vinyes per continuar amb un sopar d’estiu i una visita al celler de nit.
Divendres 9 d’agost
Actuació musical amb en Carles Bech i Liza Wuyts amb passeig, copa i snack, sopar d'estiu sota les estrelles amb productes de casa.
Divendres 16 d'agost. Gaudirem d'un passeig per les vinyes, copa de vi i snack, seguirem amb el concert amb Madamme Mustash, tot seguit soparem amb productes i vins de La Vinyeta per acabar amb una visita del celler de nit.
Dissabte 17 d’agost.
Repertori de versions acústiques atemporals de diversos estil amb sopar sota les estrelles i passeig per les vinyes de nit
Divendres 23 d'agost
Gaudirem d'un passeig per les vinyes amb un concert de Buena Onda amb cançons de sempre i, opcionalment, d'un sopar sota les estrelles amb productes i vins de La Vinyeta.