Viu l’experiència de visitar un celler de l’Empordà autèntic. Et veuràs inmers en un paisatge únic de vinyes i oliveres.
Comença el dia amb un bon esmorzar de pagès en un ambient proper i distès, que acabarà amb una visita i tast de vins de La Vinyeta.
Cabassos en mà i cap a la vinya! Només cal trobar un bon indret. Llençols, un parell de copes de vi i un bon assortit dߴembotits i formatges per dinar.
Wine tour and tasting in a reduced English spoken group. It can be complemented by a picnic lunch.
Consulta el calendari
Aprendrem en una sessió i d’una forma amena i divertida com descriure els vins que t’agraden, quines sensacions s'hi poden trobar, quin vi demanar en cada ocasió i moltes coses més.
Divendres 7 d'abril
Convertirem els ous del galliner en ous de Pasqua i jugarem amb jocs tradicionals i de fusta, esmorzant tots plegats.
5, 12 i 26 de març
Una calçotada pot ser una bona excusa per fer una trobada entre vinyes! Visita completa i calçotada amb calçots de Valls i carn a la brasa. No us ho perdeu!
Últims dissabtes de mes
Vine al curs d’obediència bàsica i treball d’olfacte amb la Roser Feliu de Lladruc i gaudeix d’un tast de vins i productes de La Vinyeta
Dia de la mare (7 de maig)
Farem una sessió de ioga per a tots els públics que acompanyarem amb un passeig per les vinyes i un esmorzar posteriors amb els vins.
26 de març i 21 de maig
Gaudirem d'una sessió relaxant i inspiradora de pilates en un marc de vinyes incomparable amb tastet de vins i esmorzar posteriors.