La Vinyeta de Pasqua

Compartirem unes hores en família. Farem un passeig per les vinyes i oliveres de La Vinyeta fins al galliner on els petits hauran de trobar els ous amagats entre oliveres. Mentrestant tastarem alguns vins amb els grans i acabarem amb un esmorzar tots plegats. Finalment tornarem al celler per jugar amb jocs de fusta de tota la vida i pintarem els ous. 

Com a novetat, hi ha l'opció de complementar l'activitat amb un dinar tipus barbacoa; pels petits també hi haurà macarrons de l'àvia.

Jornada pels pares i infants
Anirem a recollir els ous al galliner que després pintarem com a ous de Pasqua i jugarem amb . Durant el passeig fins al galliner farem una visita entre vinyes. Esmorzarem pa amb tomàquet, embotits, coques, sucs de fruita per a tothom i diferents vins pels adults.

Farcell de jocs
Jocs de fusta muntats a sobre de taules i per terra. Jocs que recorden aquells als que jugaven els nostres pares i avis: les bitlles, la corda, etc. Tothom està convidat a participar. Els petits aprendran jugant i els grans recordarem temps d'infantesa.

 

Fotos: Kim Arredondo

Places esgotades

Al galliner i a la brasa

Josep i Marta

 

Farcells de jocs

Fefe i Companyia

 

Data

Divendres 29 de març

 

Hora

11:00

 

Lloc

Al celler

 

Consultes

visita@lavinyeta.es

 

Preu 

28.50 € adults

14.50 € menors de 18 anys

10.50 € menors de 12 anys

Gratuït menors de 3 anys

 

Complement dinar

25.50 € adults

15.50 € menors de 18 anys

10.00 € menors de 12 anys

Gratuït menors de 3 anys

 

Complement taller trenes

10.00 € per participant