Nit de gastronomia, música i vins

Farem una nit màgica entre vinyes amb bon menjar, bons vins, bona música i molta humanitat. Ens acompanyarà l’Alex Andrés amb el magnífic equip del restaurant Canonge de la Fundació AMPANS que ens portaran la seva cuina: broquetes de pop a la brasa amb chimichurri de pesto, costellam de porc lacat amb soja, cors de carxofa confitat amb papada ibèrica i parmesà... Maridarem el menjar amb els nostres vins i el concert de música del grup en Clau de Jazz compost per en David Viñolas amb el piano i la Montse Urán amb saxos alt i soprà. Passarem una nit molt agradable envoltats d’un paisatge singular de vinyes i vins.

 

L'Alex Andrés i la Fundació AMPANS

Després de passar per algunes de les cuines més prestigioses del país com la de Fermí Puig, Albert Raurich i Santi Santamaria i d’haver treballat en hotels de renom com el Palace, el Calderon o el Majestic. Després de nou anys liderant el seu propi projecte, el Vicfood, ha passat a dirigir l'àrea de gastronomia de Fundació. AMPANS és una fundació que treballa en l’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat, perquè puguin fer realitat els seus projectes de vida, vetllant pels drets i generant suports i oportunitats que ho facin possible.

 

En Clau de Jazz

En David i la Montse són dos músics amants del jazz que fa un parell d’anys van començar a compartir aquesta passió i a tocar junts. Ens han cuinant a foc lent un repertori inspirat en la tradició. Ens oferiran alguns estàndards acompanyats d’algun tema propi, sempre en clau de jazz!

Un tastet

Vídeo

Al capdavant

Josep i Marta

Vins La Vinyeta

 

Data

Divendres 10 d'agost

 

Hora

19:30h

 

Lloc

Celler La Vinyeta

 

Consultes

visita@lavinyeta.es

 

Preu

55,00 € adults

25,00 € menors de 18 anys

17,50 € menors de 12 anys

Gratuït per a menors de 3 anys