Nit de gastronomia, música i vins

Farem una nit entre vinyes amb bon menjar, bons vins i bona música. Ens acompanyarà l’Alex Andrés que ens portarà la seva cuina. Començarem amb escamarlans, ostres, navalles i gambes... i continuarem amb una bona brasa. Maridarem el menjar amb els nostres vins i la música del grup en Clau de Jazz compost per en David Viñolas amb el piano i la Montse Urán amb saxos alt i soprà. Passarem una nit molt agradable envoltats d’un paisatge singular de vinyes i vins.

L'Alex Andrés a la cuina

Després de passar per algunes de les cuines més prestigioses del país com la de Fermí Puig, Albert Raurich i Santi Santamaria i d’haver treballat en hotels de renom com el Palace, el Calderon o el Majestic, l’Alex lidera des del 2015 el seu propi projecte: el Vicfood, un gastrobar al bell mig del casc antic de Vic.

En Clau de Jazz

En David i la Montse són dos músics amants del jazz que fa un parell d’anys van començar a compartir aquesta passió i a tocar junts. Ens han cuinant a foc lent un repertori inspirat en la tradició. Ens oferiran alguns estàndards acompanyats d’algun tema propi, sempre en clau de jazz!

Un tastet

Vídeo

Al capdavant

Josep i Marta

Vins La Vinyeta

 

Data

Dissabte 20 d'agost

 

Hora

19:30h

 

Lloc

Celler La Vinyeta

 

Consultes

visita@lavinyeta.es

 

Preu

39.50 € adults

25,00 € menors de 18 anys

17,50 € menors de 12 anys

Gratuït per a menors de 3 anys