Viu l’experiència de visitar un celler de l’Empordà autèntic. Et veuràs inmers en un paisatge únic de vinyes i oliveres.
Cabassos en mà i cap a la vinya! Només cal trobar un bon indret. Llençols, un parell de copes de vi i un bon assortit dߴembotits i formatges per dinar.
Comença el dia amb un bon esmorzar de pagès en un ambient proper i distès, que acabarà amb una visita i tast de vins de La Vinyeta.
Vine a gaudir dels tastos singulars de la mà d'en Josep Miquel, el nostre sommelier.
10 de juliol i 20 d'agost a les 17h Palamós. Navegarem amb un veler centenari, tastarem les ampolles submergides de La Vinyeta i farem un banyet!
Dissabte 24 de juliol a les 19h. Visita guiada a les vinyes i al celler amb concert de Madamme Mustash, snack i barra de vins
Divendres 30 de juliol a les 17h Palamós. Sortida exclusiva per a 9 participants. Sortida amb veler centenari, tastarem les ampolles submergides amb gambes de Palamós i bany lliure
Divendres 6 d’agost a les 19:30h Una de les vetllades més boniques de l'any. Farem un passeig per les vinyes, l'entrega dels premis Poemestiu, un sopar sota les estrelles i acabarem amb astronomia i telescopis.
Divendres 27 i dissabte 28 d'agost a les 19:30 h Collita a mà, trepitjada amb els peus, premsada a l’antiga i sopar amb pa amb tomàquet