Heus aquí una
vegada els Heus*
Vi amb principis

Heus blanc, rosat i negre són els vins més joves de La Vinyeta. Amb un llenguatge fresc i desenfadat representen l’inici, el començament. Fruit de petites vinyes al cor de la DO Empordà i de notes alegres i afruitades, els Heus recullen l’essència d’un esperit jove i respectuós amb el medi ambient. Aquest és l’inici d’una llarga historia per mantenir un projecte sostenible.


Heus* Blanc
Jardí de fruites
blanques

Un sensacional vi blanc de La Vinyeta, de varietats tradicionals de l’Empordà —Macabeu, Garnatxa blanca i Moscat—, l’Heus blanc és lleuger i fresc i destaca per l’elevada intensitat d’aromes i una llarga persistència. Exceŀlent combinació amb formatges de cabra i productes del mar. «Amb unes garotes arran de mar…».
Fitxa tècnica Catàleg

Heus* Rosat
Llaminadura
de fruits del bosc

L’Heus rosat és un dels vins més estimats pel celler La Vinyeta. Elaborat bàsicament amb Garnatxa negra busca l’essència de l’Empordà i defuig la moda dels vins rosats pàŀlids d’estil provençal. L’Heus persegueix la riquesa aromàtica: mores, gerds, maduixes,… Bona combinació amb plats lleugers però també amb embotits.
Fitxa tècnica Catàleg

Heus* Negre
Fruits vermells
persistents

Elaborat amb Garnatxa negra, Syrah i Carinyena. l’Heus negre és un interessant vi de La Vinyeta. D’elevada intensitat aromàtica, transmet sensacions de fruita madura junt amb notes especiades i anissades. La notable persistència en boca i una bona carnositat, sorprenen atesa la seva joventud. Molt adient per pendre’l a copes i acompanyant primers plats. «Bon amic d’aperitius en un ambient distès»
Fitxa tècnica Catàleg

HeusSS* Negre
Sense Sulfits
A pèl

Aquest és un vi natural, honest i directe gràcies a una mínima intervenció en la seva elaboració. El raïm ha estat seleccionat acuradament en el camp i posteriorment al celler. L’absència de sulfits afegits li dóna un caràcter desvergonyit posant de manifest totes les seves virtuts i singularitats. Color cirera amb tonalitats violàcies. D’elevada intensitat aromàtica amb predomini de fruites del bosc fresques combinades amb notes especiades. Entrada en boca voluptuosa, tanins ben integrats amb un postgust càlid i agradable. Cupatge de Garnatxa i Carinyena.
Fitxa tècnica Catàleg

HeusSS* Blanc
Sense Sulfits
L’atreviment en blanc

Producció de poc més de mil ampolles a partir de raïm d’una vinya de Xareŀlo de vint anys que ens permet un treball natural, sense sulfits afegits i amb mínima intervenció. Es mostra mineral però fresc. Amb una certa complexitat, és un vi gastronòmic que no amaga la seva condició. És un bon exponent per als amants dels vins nus.
Fitxa tècnica Catàleg