Vins de Pedra
Art i vi a la
Conca de Barberà

Tot comença entre les muralles Montblanc. En una de les torres, en un silenciós soterrani, una pica de pedra acull a temperatura ideal els llevats mare que donen vida a aquests vins. Vins de Pedra és un projecte personal de Marta Pedra. És també un retrobament amb el seus orígens. En el celleret la Marta tracta els vins com si fossin peces úniques. I no ens referim només al contingut, l’etiqueta reflecteix any rere any l’obra artística de Víctor Pedra, tiet i padrí de la Marta. Sempre és la mateixa iconografia, però representada amb un estil plàstic diferent.

Negre de Folls
Desenfadada joventut

Jove vi desenfadat de varietats autòctones. Color cirera amb tonalitats violàcies, brillant, jove i viu. Aromes intensos en nas de gerds i altres fruites del bosc amb un punt especiat de regalèssia i pebres. D’entrada fresca i carnosa, amb tanins madurs i molt ben integrats. Final balsàmic i fresc. Fàcil de beure i compartir, ideal per acompanyar amb plats lleugers.
Fitxa tècnica Catàleg

Blanc de Folls
Blanca frescor

Color groc pàŀlid, brillant i lluminós. En nas predominen les notes florals on destaca la flor de taronger fusionada amb fruita blanca. En boca és delicat amb una acidesa sorprenent que ens allarga el vi deixant una sensació fresca que combina notes de fruita blanca amb pell de cítrics. Un acompanyant perfecte per a gaudir amb qualsevol aperitiu, des del més simple fins al més sofisticat.
Fitxa tècnica Catàleg

L’Orni
Vol de coloms

L’Orni és un vi blanc Chardonnay, monovarietal, de color groc pàŀlid i brillant. Nas complex, s’aprecia la pera, el meló madur i alguna nota de fruita tropical. En boca és untós, envolvent i voluminós. S’hi reconeix el treball amb les lies fines (battonage). És persistent i llarg. Un vi amb una acidesa equilibrada que ens aporta frescor i al final del tast ens deixa una sensació lleugerament càlida a la boca molt agradable. Vinyes de 15 anys en uns 350m d’alçada, sòls calcaris i pobres. Bona combinació amb plats elaborats com arrossos caldosos, carns blanques amb salses, aus...
Fitxa tècnica Catàleg

La Musa
Font d’inspiració

La Musa és un vi negre, cupatge de Cabernet Sauvignon i Merlot amb dotze mesos d’envelliment. De color cirera picota i capa mitja-alta. Nas expressiu, destaquen els aromes a cacau i xocolata, s’aprecia fruita vermella madura, aromes balsàmiques, torrats i alguna nota especiada de pebre negre. En boca té una bona acidesa aportant frescor i subtilesa. És elegant i llarg. Elaborat amb vinyes de fins a 30 anys, sòls argilo-calcaris i pobres. Es troben a uns 400m d’alçada. Envelliment de 10 - 12 mesos de barriques noves de roure francès. Indicat per acompanyar taules d’embotits, carns vermelles elaborades, aus...
Fitxa tècnica Catàleg

Trempat
Gran pura sang

Trempat és un vi monovarietal de Trepat. Aquesta varietat autòctona i menystinguda per la història ha sabut persistir al pas del temps per ser estimada i reconeguda com es mereix. Insígnia i orgull de la Conca, és una varietat complexa i polivalent. La seva peculiar maduració requereix diferents veremes a la mateixa parceŀla per tal d’assolir una maduresa òptima, permetent elaborar des de vins blancs, joves i frescos o en fusta, a rosats o negres.
Fitxa tècnica Catàleg